суботу, 20 березня 2010 р.

Легка атлетика

Непідвладні рокам
У канадському місті Камлупс, що знаходиться в провінції Британська Колумбія (у 130 кілометрах від Ванкувера), завершився ІV зимовий чемпіонат світу з легкої атлетики у приміщенні серед ветеранів, у якому взяли участь 11 українських шанувальників «королеви» спорту.  
Запорізька область у складі ветеранської збірної нашої країни була представлена трьома спортсменами. Найвдаліше з них виступив викладач фізичного виховання Запорізького гідроенергетичного коледжу ЗДІА Володимир Багрін, для якого це був уже третій старт на подібних змаганнях. В бігу на 200 м він фінішував другим (результат – 25,97 секунди) і став першим із українських ветеранів легкої атлетики призером чемпіонату світу на спринтерській дистанції. На дистанції 60 м запорізькому педагогу, що виступав у віковій групі М55 (чоловіки-ветерани віком до 55 років), не вистачило ледь-ледь, щоб увійти до трійки медалістів, й він задовольнився четвертим місцем. Отаким чином Володимир Стефанович особистим прикладом переконує учнів та вчителів коледжу у перевагах здорового способу життя.
Ще два ветерани легкої атлетики нашої області увійшли до чільних квартетів у бігових видах програми світової першості. Це дніпрорудненці Олександр Білий і Петро Самаренко. Перший фінішував четвертим на дистанції 1500 м, другий – у легкоатлетичному кросі.

На фото: крайній зліва на п’єдесталі пошани Володимир Багрін.

Немає коментарів: