понеділок, 15 березня 2010 р.

Турнірна хроніка













Баскетбол
Таланило не тільки господарям
Дванадцять команд з’їхалися до Гуляйполя, аби визначити переможців і призерів обласної спартакіади школярів серед сільських районів.
В обох турнірах – юнацькому і дівочому -- перемогу святкували господарі. У першому випадку конкуренцію їм намагалися створити школярі Новомиколаївського і Бердянського районів, а в турнірі дівчат друге і третє місця посіли збірні Бердянщини і Веселівського району. Бронзовий успіх останніх фахівці розглядають як маленьку сенсацію, оскільки не пригадують, коли востаннє Веселівський район заявляв свою команду на подібні змагання.

Гирьовий спорт
Перемога силачів ЗНТУ
Перемогою господарів у спорткомплексі Запорізького національного технічного університету завершився турнір гирьовиків за програмою обласної спартакіади серед студентів вищих навчальних закладів ІІІ – ІV рівнів акредитації.
Підопічні тренера Олексія Щокіна переконливо довели свою перевагу над другим і третім призерами змагань – збірними Запорізької державної інженерної академії та Запорізького державного медичного університету.
В особистому заліку перемоги у своїх вагових категоріях святкували: Максим Кромченко, Валентин Климович, Олександр Агібалов, Микола Чернишов ( усі – ЗНТУ), Леонід Боровик, Олександр Булгак (обидва – ЗДМУ), Сергій Мелешко (ЗДІА).   



Стрибки у воду
В українців – чотири олімпійські ліцензії
З відбіркового турніру до І Юнацьких Олімпійських ігор, який днями відбувся в мексиканському місті Гвадалахара, українські стрибуни в воду повернулися із максимально можливою кількістю ліцензій – чотирма. 
Дві олімпійські путівки до Сінгапура на 3-метровому трампліні та 10-метровій вишці виборов луганчанин Олександр Бондар, який в обох дисциплінах став другим. 
Вихованка СДЮШОР «Мотор Січ» Вікторія Потєхіна, наставником якої є заслужений тренер України Володимир Свиридов, принесла нашій країні ще дві перепустки на Юнацьку Олімпіаду, показавши шостий результат на триметровому трампліні й сьомий – на вишці. 
Нагадаємо, перші в історії юнацькі змагання під знаком п’яти кілець відбудуться 14 – 26 серпня нинішнього року та зберуть в Сінгапурі 14 – 18-річних атлетів. 

Немає коментарів: