понеділок, 8 березня 2010 р.

Спартакіади

Машинобудівний факультет – поза конкуренцією!
Протягом двох днів у спорткомплексі ЗНТУ проходили змагання традиційної спартакіади викладачів і співробітників університету "За бадьорість і здоров’я", присвяченої 110-й річниці цього вищого навчального закладу.
Під час врочистого відкриття спартакіади її учасників вітав ректор ЗНТУ професор Сергій Бєліков, який наголосив, що спортивні традиції університету зміцнюються не тільки завдяки успіхам студентських команд. Вони базуються на тій зацікавленості, яку виявляють до залучення своїх підлеглих до активного відпочинку декани факультетів і керівники кафедр. А умови для підтримання спортивного тонусу є: для кожного факультету виділяється час для занять в університетському спорткомплексі.
Начальник обласного управління з фізичного виховання та спорту МОН України Микола Авраменко вручив кубок і грамоту за вагомий внесок у розвиток студентського спорту старшому викладачеві кафедри фізичного виховання та спорту ЗНТУ Сергієві Луценку.    
У змаганнях з чотирьох видів спорту, що входять до програми спартакіади, -- волейболу, настільного тенісу, кульової стрільби та шахів – взяли участь команди десяти факультетів. Поза конкуренцією була збірна викладачів і співробітників машинобудівного факультету (декан – Василь Глушко), яка здобула перемоги в кожному з чотирьох видів програми. Друге місце в комплексному заліку посіла команда факультету інформаційних технологій, яку власним прикладом надихав на успішні виступи декан Микола Касьян. Третє призове місце – в збірної факультету економіки та управління.




 Фото Володимира СВИРИДОВА
  

Немає коментарів: