вівторок, 16 березня 2010 р.

Спортивна аеробіка

Тріумф запорізьких студентів
Протягом двох днів у спорткомплексі Запорізького національного університету збірні команди 23 вищих навчальних закладів країни виборювали нагороди чемпіонату України зі спортивної аеробіки серед студентів.

Однак здобуток господарів обмежився лише однією золотою медаллю, володарем якої став підопічний заслуженого тренера України Бориса Кокарєва Тарас Булдигін, якому не було рівних у виконанні чоловічої індивідуальної програми.
В активі студентів Запорізького національного технічного університету – чотири золоті й дві срібні нагороди. На найвищу і другу сходинки п’єдесталу пошани піднялися відразу дві команди «машинки» за підсумками виступів трійок. Перемоги студенти цього вузу святкували в змаганнях зі степ-аеробіки та фанк-аеробіки. Ще одне «золото» – в категорії «стренфлекс» (вид спорту, що поєднує фітнес і пауерліфтинг) – команді ЗНТУ здобула Світлана Кокарєва, а «срібло» – Катерина Шелест, яка посіла друге місце в індивідуальній жіночій програмі. Успіхи своїх вихованців поділяють їхні наставники – заслужений тренер України Світлана Атаманюк. Катерина Іванова, Катерина Шеховцова і Сергій Щербій.

Слід відзначити й доволі успішні виступи команд Запорізького класичного приватного університету, які посіли другі місця у групових змаганнях секстетів, турнірі з фанк-аеробіки й були третіми в суперечці змішаних пар (тренери – Євгенія Добродуб та Інна Лепьохіна-Таберко).
У неофіційному загальнокомандному заліку першість виборола збірна ЗНТУ, на наступних місцях – команди Сумського педагогічно і Донецького національного університетів. На базі трьох згадуваних вище запорізьких вузів буде сформовано збірну студентську команду України, яка готуватиметься до участі у Всесвітній універсіаді 2011 року.

Збірна команда ЗНТУ зі степ-аеробіки з ректором вузу Сергієм Бєліковим 

Немає коментарів: