пʼятницю, 27 березня 2009 р.

Футбол

КРАЇНОЮ КРОКУЄ «DJUICE ГОЛ 2009»
Минулих вихідних у 61 місті України відбувалися матчі міського етапу ІV Всеукраїнського чемпіонату з футболу серед школярів «DJUICE ГОЛ 2009». Це другий із чотирьох етапів турніру, який внесено до спортивного календаря заходів Міністерства освіти та науки України.
Нинішнього року чемпіонат проводиться вчетверте. За час свого існування він перетворився на важливу подію навчального року й справжнє свято для школярів: адже він об’єднав понад 38 000 учнів із різних куточків України. За результатами кваліфікації, яка відбулася в грудні минулого року, до міського етапу вийшли 749 найкращих команд, 64 з яких представлятимуть свої міста на регіональному етапі. Кінцева ж заповітна мета кожного колективу – титул чемпіона «DJUICE ГОЛ 2009».
У Запоріжжі та Мелітополі в міських етапах 4-го Всеукраїнського шкільного чемпіонату «DJUICE ГОЛ 2009» стартували по 16 команд. Право поїхати до Харкова на регіональний турнір, що відбудеться 11 квітня, здобули юні футболісти запорізької загальноосвітньої школи № 104 (тренер – Юрій Кравченко) і мелітопольської СШ № 24 (тренер – Олександр Науменко).
Цікаво, що на міському етапі до юних футболістів приєдналися дівчата з груп підтримки (у кожній – по 7 танцюристок), котрі розпочали змагання за звання чемпіонів «DJUICE ФАН 2009». Це вболівальниці з тих шкіл, футбольні команди яких вдало пройшли кваліфікацію. Кожна група представляла на розсуд журі яскравий спортивно-танцювальний номер тривалістю біля трьох хвилин. У Мелітополі найвидовищнішим був визнаний номер дівчат із учбово-виховного комплексу № 16. Вони також будуть представляти рідне місто в Харкові.
Чемпіон «DJUICE ФАН 2009» у якості призу отримає право на поїздку до Німеччини, на футбольний матч одного із знаменитих європейських клубів. Нагородою для дівчат – переможниць чемпіонату «DJUICE ФАН 2009» — стане майстер-клас із відомим в Україні хореографом Дмитром Коляденком. «DJUICE ГОЛ 2009» об’єднує запальних, життєрадісних і активних.

Немає коментарів: