пʼятницю, 27 березня 2009 р.

Міні-футбол

Школярі Приморського району – найсильніші
У Василівці відбулися фінальний турнір з міні-футболу за програмою 64-ї обласної спартакіади школярів, у якому взяли участь сім команд сільських районів області.
Загалом усі матчі відзначалися непоступливим суперництвом. І вже першого дня змагань були зафіксовані кілька несподіваних результатів. Зокрема, один із фаворитів – збірна Пологівського району – зіграла внічию з юними футболістами Приазов’я, а господарі поля зазнали двох поразок.
Турнірний шлях упевнено здолали школярі Приморського району, які виграли п'ять матчів поспіль і лише в заключній зустрічі, яка для них уже не мала принципового значення, дозволили собі збавити оберти. Цим скористалася команда Пологівщини, яка, здобувши перемогу над приморцями, посіла друге місце. А третє місце виборола збірна Новомиколаївського району, яка не зовсім впевнено стартувала, але на фініші розігралася.
Переможці та призери спартакіадного турніру отримали грамоти обласного центру фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх».
Наостанок слід відзначити підвищення рівня підготовки юних футболістів у порівнянні з попередніми роками, що свідчить про увагу до розвитку міні-футболу серед школярів у різних регіонах області.
На фото: збірна Приморського району – чемпіон обласної спартакіади школярів.

Немає коментарів: