понеділок, 2 березня 2009 р.

Карате

Складові командного успіху
В Євпаторії завершився особисто-командний чемпіонат України з контактного карате. Збірна нашої області (тренер – Павло Дементьєв) увійшла до чільного квартету, пропустивши попереду лише команди Севастополя, АР Крим та Харківщини.
Вагомий внесок у цей успіх семикласника ЗОШ № 95 Олександра Шульги, котрий виборов золоті нагороди в чотирьох розділах змагань – у формальному і довільному технічних комплексах, як без зброї, так і з нею. Звання чемпіонки завоювала також 18-річна Євгенія Корольова (семі-контакт). Три медалі в активі студентів Класичного приватного університету Валерія Ахтирського (срібна – в семі-контакті, бронзова – в лайт-контакті) і Олексія Чурилова ( бронза – в лайт-контакті).
* * *
Та же, в Євпаторії, відбувся відкритий молодіжний чемпіонат АР Крим з контактного карате, в якому запоріжці посіли третє загальнокомандне місце.
І знову відзначився Олександр Шульга, котрий у своїй ваговій категорії (до 30 кг) був неперевершений в обох розділах змагань. Дві срібні нагороди завоював восьмикласник ЗОШ № 58 Ігор Романюта (вагова категорія – 60 кг), ще дві – шестикласник колегіуму № 98 Ігор Плотников (30 кг) та п’ятикласник гімназії № 2 Ілля Колобердянко (40 кг). Бронзовими призерами змагань стали шестикласник ЗОШ № 1 Павло Ніколайчук (47 кг) і восьмикласник колегіуму № 98 Дмитро Петраковський (60 кг).

Немає коментарів: