суботу, 4 квітня 2009 р.

Акція

«Спорт для всіх – спільна турбота»
Таку назву має Всеукраїнський місячник з упорядкування спортивних майданчиків, що стартував у перший день квітня. Ця акція проводиться вже четвертий рік поспіль і спрямована на створення необхідних умов для занять різних вікових груп населення оздоровчою фізичною культурою та масовим спортом за місцем проживання та в місцях масовому відпочинку.
Місячник, що проходить за підтримки Міністерства України у справах сім’ї, молоді та спорту та Всеукраїнського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», має активізувати процеси будівництва, ремонту та облаштування найпростіших спортивних споруд і майданчиків.
У нашій області, яка вже тричі входила до числа кращих за підсумками проведених місячників, нинішній захід організований управлінням у справах сімї, молоді та спорту облдержадміністрації, обласним центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», обласними радами спортивних товариств та іншими зацікавленими організаціями. Безпосереднє керівництво проведенням місячника покладено на обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».
Для проведення місячника «Спорт для всіх – спільна турбота» залучаються переважно позабюджетні кошти. І якщо ви бажаєте взяти участь у зміцнені матеріально-технічної бази для поліпшення фізичного здоров’я різних верст населення регіону, зі своїми пропозиціями та запитаннями звертайтеся за телефоном 220-06-71.

Немає коментарів: