понеділок, 6 квітня 2009 р.

Дзюдо

Успіх студенток ЗНУ
У спортивному манежі металургійного комбінату «Запоріжсталь» завершився турнір дзюдоїстів за програмою ІХ літньої Всеукраїнської Універсіади.


Парад учасників Унвіерсіади пиймають начальник управління освіти і науки Запорізької облдержадмінітсрації Олександр Вєрозубов, начальник обласного управління з фізвиховання та спорту МОН України Микола Авраменко, представник Міністерства освіти і науки України Анастсія Тукмачова, головний арбітр змагань Анатолій Алєксєєв.
Тричі на п’єдестал пошани піднімалися студентки Запорізького національного університету. Марина Крот виборола титул чемпіонки Універсіади у ваговій категорії 48 кг, а сестри Інна та Марина Черняк стали бронзовими призерками серед спортсменок вагою до 52 кг.
Заохочувальні залікові очки дали запорізькій команді студенти КПУ Станіслав Бондаренко, Тетяна Лусникова і Вадим Синявський, які готуються до чемпіонату Європи, що відбудеться наприкінці квітня в Тбілісі.
Жіноча команда нашої області посіла п’яте місце у командних змаганнях «стінка на стінку», а в загальнокомандному заліку збірна Запорізької області фінішувала в «золотій серединці» - одинадцятою з 266 очками. Трійка команд-призерів Універсіади виглядає так: перша збірна Тернопільської області – 448 очок, Харківська – 425, друга команда Дніпропетровщини – 369.

Немає коментарів: