понеділок, 10 листопада 2008 р.

Настільний теніс

У переможцях – випускники ДЮСШ № 4
Підсумки особистого чемпіонату області коментує директор ДЮСШ № 4 Запорізького міського управління освіти та науки Марк ВЕЙЦЕР:
-- У змаганнях, що зібрали 65 чоловіків і 12 представниць прекрасної статі, взяли участь не тільки представники обласного центру, а й Мелітополя, Енергодара і Новомиколаївки. Втім, увесь п’єдестал заполонили запоріжці – вихованці нашої дитячо-юнацької спортивної школи та її колишні випускники, що нині вступають у дорослому розряді. Перемогу в чоловічому турнірі святкував Євген Криворотько (СК «Металург», а в жіночому турнірі – його одноклубниця Юлія Жукова. Срібними призерами змагань стали Віталій Макаров і Марія Мальцева, бронзовими – Олександр Арнаутов і Катерина Башлук.
Користуючись нагодою, мушу констатувати, що міське управління освіти і науки гарантує нам тільки зарплатню, аби ж придбати інвентар або делегувати команду на змагання, доводиться залучати спонсорів. Переважно пошуки останніх закінчуються нічим, але нещодавно руку допомоги нам простягнула Хортицька районна організація Партії регіонів, яка виділила кошти на придбання для нашої філії, що розташована на вулиці Воронезькій, 22, чотирьох тенісних столів європейського зразка. До речі, саме там і проводився чемпіонат області.
Я не вбачаю нічого поганого в тому, що якась політична сила допомагає розвиткові дитячо-юнацького спорту, а вдячність батьків, діти яких пізнаватимуть секрети гри в настільний теніс на сучасному інвентарі, взагалі немає меж.

Немає коментарів: