понеділок, 10 листопада 2008 р.

Старт за стартом

Дзюдо
Черговий успіх вихованців ДЮСШ № 11
Його підопічні тренерів Дмитра Бондарчука і Вахіда Тахмазова здобули в Ужгороді на міжнародному турнірі «Кубок Закарпаття».
Глеб Букарін (вагова категорія – до 90 кг) став переможцем змагань, а Віктор Порохня (до 57 кг) і Ганна Шарецька (до 63 кг) вибороли бронзові нагороди.

Міні-футбол
Головний приз – у мелітопольців
Команди 11 технікумів і коледжів взяли участь у турнірі спартакіади вищих навчальних закладів І – ІІ рівнів акредитації, організованої обласним управлінням з фізичного виховання та спорту.
Фаворитами змагань були команди Запорізького авіаційного коледжу і Мелітопольського державного промислово-економічного технікуму, які без втрат виступили у групових турнірах і увійшли до фінального квартету із заліковими очками. І у вирішальних матчах футболісти МДПЕТ довели свою перевагу над двома командами з обласного центру – будівельного (4:2) і авіаційного (6:2) коледжів – і заслужено посіли перше місце. Цікаво, що тренує футболістів Мелітополя жінка – Жанна Бражко.
Срібними призерами спартакіадного турніру стали студенти Запорізького електротехнічного коледжу, бронзовими – авіаційного.

Настільний теніс
Здобутки юних шанувальників малої ракетки
У Дніпропетровську фінішував чемпіонат України серед юнаків і дівчат 1994 року і молодше.
У командних змаганнях дівчат збірна нашої області у складі вихованок запорізької ДЮСШ № 4 Катерини Башмакової, Елліни Вахрушевої та Аліни Серикової посіла третє призове місце, поступившись лише одним очком переможницям – юним одеситкам. В активі 14-річної Катерини Башмакової ще три нагороди: золоті – за перемоги в особистій першості та у змаганнях дівочих пар (разом з Олександрою Чариковою з Ялти, а також бронзова, здобута у змішаній парі з ялтинцем Олексієм Крутьком.
Разом з юними тенісистками їхній успіх поділяють тренери Людмила Громада і Віктор Вахрушев.
* * *
Вихованці ДЮСШ № 4 відзначилися й у турнірі з настільного тенісу за програмою 64-ї обласної спартакіади школярів.
Перш за все, відзначимо підопічних тренера Віри Промської з Комунарської філії ДЮСШ, що функціонує при загальноосвітній школі № 8. Друге і третє місця в змаганнях команд міст і районів обласного центру посіли відповідно збірні Ленінського і Хортицького районів. На жаль, у цьому турнірі взяли участь лише п’ять команд з одинадцяти.
Більшу активність проявили освітяни сільських районів, які виставили одинадцять команд. Тут призові місця розподілилися таким чином: І – збірна Пологівського району, ІІ – Токмацького, ІІІ – Новомиколаївського. Вагомий внесок у перемогу юних тенісистів Пологівщини внесли Анатолій Цекаєв і Ярослав Плетінь, які пройшли турнір без поразок. Кращі особисті результати в змаганні дівчат у Юлії Циганок з Новопетрівської ЗОШ Бердянського району та Ганни Клинникової з Новомиколаївки.

Немає коментарів: