понеділок, 10 листопада 2008 р.

Плавання

П'ятнадцять нагород юних запоріжців
Саме таку кількість нагород вони завоювали на юнацькому чемпіонаті України, що завершився в Білій Церкві.

Перш за все, відзначимо незаперечний успіх наших земляків у плавальному багатоборстві вільним стилем. Тут поза конкуренцією був вихованець СДЮШОР «Спартак-КПУ» Сергія Фролова. Підопічний тренера Ігоря Бондаренка виборов «золото» на 400-метровій дистанції, «срібло» — у запливі на 200 м.
Друге і третє місця у багатоборстві серед кролістів посіли вихованці СДЮШОР «Мотор Січ» — відповідно Юліан Міленьковський, якого тренують Іван і Данило Проскура, та Сергій Будько (тренери – Наталія Климова, Вікторія Гринь, Олег Лапшин). Юліан здобув перемогу на дистанції 1500 м вільним стилем, завоював два «срібла» – у плаванні на 400-метрів цим стилем і на дистанції 200 м комплексного плавання, до того ж він уперше виконав норматив майстра спорту. Сергій Будько був третім і на спринтерській дистанції 100 м вільним стилем.
Серед призерів чемпіонату – ще три вихованки СДЮШОР «Мотор Січ». Підопічна тренера Людмили Лебідь Ніна Міщенко завоювала дві срібні медалі – на дистанції 800 м і в багатоборстві плавання вільним стилем. Бронзовими призерками стали вихованки тренера Надії Шевченко Катерина Абрамчук (100 м і багатоборство в плаванні батерфляєм, 100 м комплексного плавання) і Аліна Амбрутіс (200 м, батерфляй).

Немає коментарів: