суботу, 1 березня 2008 р.

Cпартакіада школярів

Баскетбол
Переможці, але в неофіційному заліку
Завершився фінальний турнір 63-ї обласної спартакіади школярів серед команд дівчат міст і районів Запоріжжя.
Уже за негативною традицією, освітянські чиновники з Бердянська, Мелітополя, Токмака і Енергодара не обтяжували себе пошуками коштів для відрядження на змагання збірних своїх міст. Бердянська команда все ж таки приїхала до Запоріжжя, але за свої кошти й, природно, без офіційної заявки. Між іншим, юні баскетболістки з приморського міста розгромили усіх призерів, якими стали у порядку зайнятих місць команди Жовтневого, Комунарського і Ленінського районів обласного центру.

Волейбол
Як обласна першість перетворилася на міську
Мова йде про фінальний турнір юнацьких команд міст і районів обласного центру в залік 63-ї обласної спартакіади школярів, що проходив у приміщенні обласної ДЮСШ.
Справа в тому, що освітянські чиновники з Бердянська, Мелітополя, Токмака і Енергодара вирішили не обтяжувати себе пошуками коштів для делегування команд, а постраждали від цього школярі, що полюбляють популярну гру. Особливо прикро вихованцям Енергодарської ДЮСШ, які готові були кинути виклик суперникам.
От і вийшло, що за нагороди спартакіади сперечалися виключно команди Запоріжжя. Перемогу здобула збірна Комунарського району, яку тренер на громадських засадах Петро Грабчильов сформував з учнів загальноосвітніх шкіл № 7 і 23. Друге місце посіла команда Жовтневого району, кольори якої захищали переважно вихованці обласної ДЮСШ, третє – збірна Ленінського району. На схвальний відгук заслуговують і юні волейболісти Швеченківського району, котрі чинили гідний опір призерам.

Немає коментарів: