вівторок, 26 лютого 2008 р.

Волейбол

Гра, що приваблює школярів
Петро ГРАБЧИЛЬОВ,
директор обласної ДЮСШ
Завершилися фінальні турніри 63-ї обласної спартакіади школярів.
У Мелітополі змагалися 12 юнацьких команд сільських районів. Перемогу святкувала збірна Кам’янсько-Дніпровського району, яка в підсумковій таблиці обійшла юних волейболістів Василівського і Мелітопольського районів, які посіли відповідно друге і третє місця.
Турнір 10 команд дівчат проходив у залі обласної ДЮСШ. Приємно відзначити, що усі збірні були добре екіпіровані, а юні волейболістки продемонстрували непогану техніку й фізичну підготовку. Поза конкуренцією була команда Якимівської ДЮСШ, яка не залишила жодного шансу срібному та бронзовому призерам – збірним Вільнянського та Кам’янсько-Дніпровського районів.
По закінченні спартакіадного турніру на його переможниць чекала участь у фіналі Всеукраїнських змагань Дитячої ліги. Волейболістки Якимівки й тут не підвели, посівши шосте місце й випередивши команди Полтавського спортінтернату і Луцької ДЮСШ. Дві запорізькі команди – СДЮШОР «Орбіта» і обласної ДЮСШ – посіли відповідно друге і третє місця, а чемпіоном стала збірна Черкас, засвідчивши, що на сьогодні це місто є столицею українського жіночого волейболу.

Немає коментарів: