середу, 26 березня 2008 р.

Увага! Акція

«Спорт для всіх – спільна турбота»
Таку назву має Всеукраїнський місячник з упорядкування спортивних майданчиків, що проводитиметься у всіх регіонах країни з 1 до 30 квітня за підтримки Міністерства України у справах сім’ї, молоді та спорту і Всеукраїнського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».
Нагадаємо, що Запорізька область уже двічі входила до числа всеукраїнських переможців подібних місячників. Тож і нині неабияку увагу цій акції приділяють управління у справах сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації, обласні ради фізкультурно-спортивних товариств, обласне управління з фізичного виховання та спорту МОН України. Загальне керівництво підготовкою до місячника здійснює спеціально створений оргкомітет, а безпосереднім координатором робіт є обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» (директор – Олег Рибченко, тел. 8-0612-34-20-31).
Під час проведення заходу особливу увагу слід приділити облаштуванню й приведенню у належний стан спортивних споруд за місцем проживання, в місцях масового відпочинку населення, при навчальних закладах.

Немає коментарів: