четвер, 2 червня 2011 р.

«Козацькі розваги»

Старти у «Дубовому гаю»
Минулої середи один із мальовничих куточків запорізького парку «Дубовий гай», де розташований стадіон Центру професійно-технічної освіти водного транспорту, став місцем проведення традиційних спортивно-масових змагань «Козацькі розваги» серед учнів професійно-технічних закладів Запоріжжя.
Як повідомила головний секретар змагань Алла Шевцова, юним господарям – майбутнім механікам, судноводіям і кухарям --  довелося витримати серйозну конкуренцію з боку учнів інших навчальних закладів, але їм не було рівних у метанні довбні (16-кілограмової гирі). Третє призове місце «водники» завоювали у конкурсі «Влучний стрілець», у якому перемогу святкували учні Запорізького професійного ліцею (ПТУ № 29).
Два призові місця також в учнів професійного ліцею автотранспорту, котрі перемогли в естафеті та були другими в метанні довбні. Змагання зі стрибків у довжину з місця пройшли за переваги учнів Запорізького центру професійно-технічної освіти (ПТУ № 6).
Втім, навіть ті, хто не увійшов до числа призерів змагань, не відчували себе переможеними. Бо вони отримали відчутний заряд бадьорості.
-         Керівники навчальних закладів дуже зацікавлені у проведенні цього заходу, - вважає начальник обласного управління з фізичного виховання та спорту Микола Авраменко. -- Адже він має не тільки спортивну спрямованість, а й патріотичну: учні виховуються на традиціях нашого козацького краю, пізнають побудову куреня, вивчають козацькі пісні. 

Немає коментарів: