вівторок, 26 квітня 2011 р.

Настільний теніс

З малою ракеткою дружать і студенти, і школярі
Це кожного року стверджують спартакіадні змагання, що відбуваються під егідою обласного управління з фізичного виховання та спорту МОН України.
Мелітополь приймав турнір обласної спартакіади вищих навчальних закладів І – ІІ рівнів акредитації. Головний приз повезли додому студенти Запорізького будівельного коледжу. Друге місце посіла команда господарів – Мелітопольського промислово-економічного технікуму, третє – Запорізького гідроенергетичного коледжу.
Два турніри з настільного тенісу відбулися минулого тижня за програмою обласної спартакіади школярів у Запоріжжі. На базі загальноосвітньої школи № 8 змагалися 14 команд сільських регіонів. Перемогу святкувала збірна Новомиколаївського району. До трійки призерів увійшли також школярі Приморського та Великобілозерського районів.
Турнір шести міських команд проходив у спортивному залі ДЮСШ № 4, де найкраще виступила збірна Орджонікідзевського району обласного центру, яка зуміла випередити команди Хортицького і Комунарського районів, що посіли відповідно друге і третє місця. 

Немає коментарів: