середу, 20 квітня 2011 р.

Гирьовий спорт

Впевнена перемога оріхівчан
Сергій СИНИЦЯ,
викладач Оріхівського сільгосптехнікуму
Наш навчальний заклад не тільки готує кваліфікованих спеціалістів, а й відомий на теренах області своїми досягненнями в розвитку фізичної культури та спорту. Завдяки зусиллям дирекції, яка традиційно дбає про покращення спортивної бази, і ентузіазму викладачів фізичного виховання, тут працюють секції баскетболу, волейболу, настільного тенісу, легкої атлетики, вільної боротьби, важкої атлетики та гирьового спорту.
Саме тому зал важкої атлетики одного з найстаріших технікумів області було обрано місцем проведення обласних змагань з гирьового спорту серед студентів вищих навчальних закладів І – ІІ рівнів акредитації. Учасників турніру, присвяченого 20-й річниці Незалежності України, вітали директор Оріхівського сільськогосподарського технікуму Віктор Наранович і керівник фізвиховання заслужений тренер України Володимир Дандик.
Змагання проходили на п’яти помостах і принесли заслужену перемогу, в також Кубок обласного управління з фізичного виховання та спорту збірній господарів, яких підготував викладач фізвиховання Олександр Крат. Найвагоміший внесок у завоювання загальнокомандного першого місця здійснили переможці у своїх вагових категоріях Денис Калентьєв, Олександр Рясний і Роман Бадло.
Друге призове місце посіли студенти Запорізького авіаційного коледжу, третє – їхні земляки з гідроенергетичного коледжу.

Немає коментарів: