неділю, 30 травня 2010 р.

Подвійний успіх школярів Хортицького району

Наближається до фінішу обласна спартакіада школярів. Змагання з легкої атлетики та «Старти надій» додали очок у загальнокомандну скарбничку збірної Хортицького району.
Юні легкоатлети найвіддаленішого району обласного центру святкували перемогу в легкоатлетичному спартакіадному турнірі міських команд, випередивши школярів Жовтневого району і Енергодара.
У суперечці сільських школярів призові місця розподілилися таким чином: перше – Василівський район, друге – Гуляйпільський, третє – Новомиколаївський.
*   *   *
Обласні змагання «Старти надій» принесли перемогу учням багатопрофільного ліцею № 99 (Хортицький район), які представлятимуть нашу область на Всеукраїнських «Стартах надій» в Артеці. Друге місце посіла команда спеціалізованої школи фізичної культури № 18 (Шевченківський район), третє – загальноосвітньої школи № 15 (Жовтневий район).
На жаль, кількість команд-учасниць популярних колись змагань обмежилася чотирма (окрім школярів трьох міських навчальних закладів, до них залучилися учні Нововасилівської загальноосвітньої школи з Приазовського району). А причиною зниження інтересу до «Стартів надій» є цьогорічне положення про ці змагання, яке передбачає склад команди у кількості 10 хлопців і 10 дівчат без відхилень у здоровї, яких не в кожній школі можна знайти, - вважає головний суддя спарткіади Петро Грабчильов.

Немає коментарів: