середу, 12 травня 2010 р.

Спартакіади

Найкращі допризовники – в Хортицькому районі
Понад 125 майбутніх воїнів взяли участь у змаганнях з допризовної підготовки юнаків у залік 65-ї обласної спартакіади школярів. До програми стартів входили підтягування на поперечині, біг на 100 м та метання 600-грамової гранати.
Трійку призерів серед збірних команд міст і районів Запоріжжя склали Хортицький, Ленінський і Комунарський райони, а серед команд сільських районів області – Пологівський, Чернігівський і Гуляйпільський.  
Кращі результати в багатоборстві показали: хортичанин Михайло Морозов (в бігові на 100 м він переміг із результатом 11, 7 секунди, в метанні гранати – 57 м), Дмитро Карпій і Григорій Невілько (обидва – Пологівський район), Олександр Малий (Чернігівський район). Найкращий результат на поперечині показав Сергій Петрусяк (Хортицький район) – 38 підтягувань      

На волейбольному майданчику – сільські школярі
Дев’ять юнацьких волейбольних команд сільських районів виборювали нагороди обласної спартакіади школярів у спортивному залі обласної ДЮСШ.
П’яту поспіль перемогу в спартакіадних змаганнях святкували юні волейболісти Кам’янсько-Дніпровського району, яких тренує вчитель фізкультури Сергій Левченко. Наступні призові місця посіли збірні Гуляйпільського і Пологівськго районів.
Кращими гравцями спартакіадного турніру визнані Григорій Скупий (Кам’янсько-Дніпровський район), Денис Коропацький (Гуляйпільський район) і Григорій Невілько (Пологівський район).

Вправно володіють ракеткою орджонікідзевці
На базі ДЮСШ № 4 проведено турнір обласної спартакіади школярів серед команд міст і районів Запоріжжя.
Переможцем змагань стала збірна Орджонікідзевського району, яка випередила команди Хортицького і Комунарського районів.

Успіх мелітопольських баскетболісток
У спортзалі Запорізького авіаційного коледжу розіграні нагороди жіночого баскетбольного турніру за програмою обласної спартакіади серед вищих навчальних закладів І – ІІ рівнів акредитації .
Перше місце посіла команда Мелітопольського державного промислово-економічного техніку, яка випередила господарок змагань і збірну Запорізького педагогічного коледжу.    

Немає коментарів: