неділю, 4 квітня 2010 р.

Cпартакіади

МАЙБУТНІМ МЕТАЛУРГАМ НЕ БУЛО РІВНИХ
У спортивному залі Запорізького гідроенергетичного коледжу визначилися чемпіон і призери юнацького баскетбольного турніру за програмою обласної спартакіади серед студентів вищих навчальних закладів І – ІІ рівнів акредитації.
Як і попередніх років, поза конкуренцією були студенти Запорізького металургійного коледжу ЗДІА (тренер – Сергій Крижко). На наступних місцях – команди Мелітопольського державного промислово-економічного технікуму і Запорізького авіа коледжу.
  
МІНІ-ФУТБОЛ – НЕ ШКІЛЬНИЙ ПРЕДМЕТ?
Олег ПОТЬОМКІН,
головний спеціаліст
обласного центру «Спорт для всіх»
Енергодар приймав фінальні змагання з міні-футболу за програмою обласної спартакіади школярів серед команд міст області та районів Запоріжжя.
Однак,  окрім юних господарів, у цьому турнірі взяли участь лише команди Мелітополя та Ленінського району обласного центру. Освітянські організації Бердянська, Токмака і решти районів Запоріжжя, пославшись на фінансові труднощі, не делегували свої команди до міста енергетиків. От і довелося учасникам змагань, як кажуть, варитися у власному соку. 
          У вирішальному матчі зустрілися енергодарці та мелітопольці. Останніх влаштовувала нічия, але вони відкрили рахунок. На останніх хвилинах гри господарі спромоглися зрівняти рахунок, але на більше їм не вистачило часу. Тож у підсумку перше місце вибороли школярі Мелітополя, друге — енергодарці, а замкнула трійку призерів команда Ленінського району. 

Немає коментарів: