четвер, 29 квітня 2010 р.

Фестивалі

Нащадки козацької слави вчаться у Бердянську
На базі енергодарської загальноосвітньої школи № 7 проведено обласний фізкультурно-патріотичного фестивалю школярів «Нащадки козацької слави.
До міста атомних енергетиків прибули сім команд-переможниць зональних фестивалів. Майбутнім козакам була запропонована цікава й насичена програма. Крім суто спортивних вправ («човниковий» біг, стрибки у довжину з місця, орієнтування, перетягування канату, естафета тощо), у залік ішли також презентація кожної команди і конкурс знавців історії українського козацтва. 
Перше місце четвертий рік поспіль вибороли учні Бердянської ЗОШ № 11(директор – Максим Міщенко). Команда, яку підготували викладачі фізвиховання – Микола та Ельвіра Бєлікови, передувала майже в усіх видах програми, окрім знання історії козацтва (друге місце) і перетягування каната (третє місце). Відзначимо особисті внески в командну перемогу Валерії Коломійцевої, котра у вправах зі скакалкою показала результат 162 рази, у  стрибках у довжину з місця – 2 м 35 см, та Дмитра Добренка, який стрибнув на 2 м 93 см.
Друге місце в загальнокомандному заліку посіли школярі мелітопольської загальноосвітньої школи № 16, третє – розівської  ЗОШ № 1.
Всеукраїнський фізкультурно-патріотичний фестиваль «Нащадки козацької слави» відбудеться влітку в Артеці.  

Немає коментарів: