вівторок, 6 квітня 2010 р.

Гандбол. На приз клубу «Стрімкий м’яч»

«Золото» карбували для мелітопольців
Команда 14-річних гандболістів мелітопольської ДЮСШ № 3 (тренер – Руслан Ібрагімов) стала переможницею фінального раунди Всеукраїнських змагань на приз клубу «Стрімкий м’яч», що проходив у їхньому рідному місті.
Як повідомляє сайт «Мелитопольские ведомости», окрім юних господарів, у змаганнях взяли участь ще п’ять команд найсильніших дитячо-юнацьких шкіл України: «ZTR» (Запоріжжя), «Портовик» (Южне), Луцька, Доманівки (Миколаївська обл.), Заставної (Чернівецька обл.), що в грудні подолали відбіркові барєри в трьох зональних турнірах – у Запоріжжі, Доманівці та Луцьку.
Ігри фіналу проходили за круговою системою. Гандболісти ДЮСШ № 3 обіграли всіх своїх суперників й стали чемпіонами України. Друге місце посіла команда Луцька, третє – СДЮШОР «ZTR» (тренер – Ігор Щербак).
За підсумками змагань було складено символічну збірну, до складу якої увійшли відразу двоє мелітопольських гандболістів – кращий лівий півсередній Павло Костоваров і кращий лівий крайній Дмитро Артеменко.
За словами Руслана Ібрагімова, мелітопольські гандболісти практично постійно беруть участь у фінальних іграх національної першості на приз «Стрімкий м'яч», але нинішній чемпіонський успіх стався через десять років після попередньої перемоги.

*   *   *
Палац спорту «Трансформатор» приймав 13-річних учасників фінального турніру першості України на приз клубу «Стрімкий м’яч». Тут головні нагороди завоювали юні гандболісти южненського «Портовика», а срібним призером стала команда з маловідомого селища Слов’яносербська Луганської області.
Вихованці СДЮШОР «ZTR» спромоглися обіграти команди міст Зіньків (Полтавська обл.) і Сквіра (Київська обл.) відповідно з рахунками 28:12 і 31:16, але в умовах напруженої боротьби поступилися «Портовику» (20:22) та одноліткам із Луганщини (17:18). У підсумку запоріжці задовольнилися третім місцем.

Немає коментарів: