понеділок, 23 квітня 2012 р.

УСПІХ КУЙБИШЕВСЬКИХ ШКОЛЯРІВ

altНа найстарішому стадіоні Запоріжжя, що носить назву «Локомотив», відбувся фінальний матч обласного етапу Національного кубка шкільного футболу ЄВРО-2012 за участю команд Запорізької ЗОШ №104 та Куйбишевської ЗОШ №2.

У церемонії врочистого відкриття матчу взяли участь керівники обласної держадміністрації, обласних управлінь освіти і науки, з фізичного виховання та спорту, обласної федерації футболу, які тепло вітали юних футболістів. Символічно, що перший удар по м’ячу здійснив заступник голови облдержадміністрації Микола Анатолійович Ярмощук.






Основний час гри не виявив переможця – 1:1 (автори голів – капітан збірної ЗОШ № 104 Владислав Шульц і півзахисник куйбишевської команди Руслан Савчук). 


У додатковий час захисники запорізької команди припустилися фатальної помилки, внаслідок якої куйбишевський форвард вийшов на побачення з воротарем Єгором Єгурновим, який нічого іншого не вигадав, як фол останньої надії. В підсумку - червона картка порушникові й пенальті, який чітко реалізував  Владислав Мальований. Рахунок 2:1 гарантував команді Куйбишевської ЗОШ № 2 титул переможця обласного етапу змагань і право представляти Запорізьку область у Всеукраїнському етапі Національного кубка шкільного футболу ЄВРО-2012.
Бронзових нагород були удостоєні команди Молочанської ЗОШ № 2 (Токмацький район) і Тополинської ЗОШ (Василівський район).
Команди-призери, а також переможці регіональних фіналів були нагороджені кубками, грамотами, вимпелами з символікою турніру і сувенірними м’ячами. 

Відзначено також кращого гравця турніру – півзахисника команди ЗОШ №104 Руслана Ковальова. 

Немає коментарів: