четвер, 5 квітня 2012 р.

Стартувало шкільне ЄВРО-2012

Відбулися ігри першого туру другого етапу Національного кубка зі шкільного футболу ЄВРО-2012 у Запорізькій області. Матчі виявилися багаті на гольові моменти, й деякі з них завершилися з хокейними рахунками. Навіть примхи погоди не завадили школярам продемонструвати цікавий футбол.


Перш за все відзначимо перемогу команди Молочанської ЗОШ №2 над учнями Токмацької ЗОШ №6 – 6:0. Запорукою успіху молочанців у цій зустрічі стали злагоджені колективі дії та дотримання вказівок тренера. Переконливу перевагу мала й команда Енергодарського НВК №5, яка переграла збірну Великознам′янської ЗОШ №3 – 5:0. З однаковим рахунком 6:1 закінчилися два матчі: РСШ №2 (Пологи) – ЗОШ №1 (Розівка) та ЗОШ №1 (Гуляйполе) – НВК «Престиж» (Балабине).


Вперте протистояння спостерігалося також у грі між командами Мелітопольської гімназії №19 та Костянтинівської спецшколи «Прометей». Підсумок матчу (4:5) вивів до наступного туру «Прометей». Напружений характер мав і матч у Новомиколаївці, де команда місцевої СШ №1 поступилася учням Вільнянської ЗОШ №2. Рідні стіні не допомогли й команді Оріхівського НВК №2 у грі зі школярами Тополинської ЗОШ (Василівський район) – 0:2. У зустрічі між командами Приморської ЗОШ №1 та Приазовської РСШ №1 «Азимут» основний час завершився з рахунком 1:1. Додаткові тайми також не виявили переможця, і лише в серії пенальті доля посміхнулося «Азимуту» - 5:4.


Результати решти матчів: Куйбишевська ЗОШ – Чернігівська СШ «Надія»  - 3:0, Оспенківська ЗОШ – Бердянська гімназія №3 «Сузір′я» - 1:2, Якимівська ЗОШ № 1 – Веселівська різнопрофільна гімназія - 3:0, Михайлівська ЗОШ №3 – Великобілозерський НВК 2:0.

Немає коментарів: