пʼятницю, 20 квітня 2012 р.

ФІНАЛІСТИ ВИЗНАЧИЛИСЯ




alt17 квітня у Запоріжжі на стадіоні «Локомотив» відбулися півфінальні зустрічі ІІ етапу Національного кубка шкільного футболу. Сонячна та безвітряна погода дозволила гравцям продемонструвати всю свою майстерність у грі.


За жеребом у першому матчі зустрілися команди Куйбишевської ЗОШ та Молочанської ЗОШ №2 (Токмацький район). Обрана у першому таймі куйбишевською командою стратегія швидких атак повною мірою виправдала себе. Два голи, забиті Глібом Рябцем і Владиславом Мальованим, – яскраве тому свідоцтво. У другому таймі команда з Молочанська намагалася зрівняти рахунок і мала кілька реальних шансів це зробити. Особливою активністю  відзначався Геннадій Брюховець. Але настанови тренера куйбишевської команди Сергія Мєлкозьорова, вчасно проведені ним заміни та гра на контратаках дозволили не тільки втримати переможний рахунок, а й створити кілька гострих моментів біля воріт суперників. Остаточний рахунок зустрічі – 2:0 на користь учнів Куйбишевської ЗОШ. Кращим гравцем матчу визнано півзахисника Руслана Савчука з цієї команди. 


Другу путівку до фіналу обласного етапу Національного кубка розіграли команди Тополинської ЗОШ (Василівський район) та Запорізької ЗОШ №104. Швидкий гол зі стандарту, забитий гравцем команди ЗОШ №104 Русланом Ковальовим (він був визнаним кращим гравцем у цій зустрічі), дозволив грати запоріжцям в улюбленій захисній манері до кінця першого тайму. На початку другого тайму рахунок подвоїв запоріжець Артем Болотін. Але тополинська команда не знітилася й наприкінці другого тайму забила гол престижу (Дмитро Шпитак). Тополинці намагалися зрівняти рахунок у зустрічі та перевести гру у додатковий час, але фінальний свиток арбітра зафіксував перемогу команди Запорізької ЗОШ №104 з рахунком 2:1.

Фінальний матч обласного етапу відбудеться 20 квітня, о 12:00, у Запоріжжі, на стадіоні «Локомотив».


Немає коментарів: