четвер, 14 липня 2011 р.

Гандбол

Команди нашої області – у призерах
У місті Попасна Луганської області відбувся відкритий чемпіонат Міністерства освіти І науки, молоді та спорту України серед дівчат 1997 – 1998 років народження.
Команда   Оріхівської  ДЮСШ   розпочала участь у першості з перемоги над однолітками з Брянки (Луганська область) – 28:19, але наступного ігрового дня зазнала відчутної поразки – 13:35 від майбутніх володарок золотих нагород – вихованок Тернопільської комплексної ДЮСШ № 3. Однак ця невдача не вплинула на психологічну стійкість підопічних тренерів Олени Садової та Любові Бартиш, і вони довели свою перевагу над командою міста Красилів Хмельницької області – 14:9, здобувши право виступити в півфіналі.
Суперницями оріхівських дівчат стали вихованки Запорізької СДЮШОР № 3, які вчинили розгром командам Харкова – 24:2, Попасної – 47:1, Харцизька – 33:22. Півфінальна зустріч також принесла перемогу юним гандболісткам нашого обласного центру – 42:20.
У матчі за третє місце команда Оріхівської ДЮСШ без проблем розібралася з гандболістками Харцизька – 32:12. А от запоріжанки у фінальному матчі поступилися тернополянкам, які переможно завершили всі зустрічі, – 23:30.
Отже, «срібло» у вихованок СДЮШОР № 3, «бронза» - в оріхівської команди, гравець якої Тетяна Кузеванова була визнана кращим голкіпером змагань.

Немає коментарів: