вівторок, 26 липня 2011 р.

Трабзон-2011: Богдан Казаков був поруч із п’єдесталом пошани

Перший змагальний день ХІ літнього Європейського юнацького олімпійського фестивалю, хоча і не приніс нагород юним українським олімпійцям, створив фундамент для подальших звершень. 
У деяких моментах нашим атлетам не вистачило зовсім трішки, аби поповнити скарбничку України першими медалями. Четвірка плавців у складі Іллі Тесленка, Максима Крипака, Владислава Букаранова та вихованця запорізької СДЮШОР "Спартак-КПУ" Богдана Казакова посіла 4-е місце в естафеті 4х100 м вільним стилем. На 100-метровій дистанції вільним стилем підопічний заслуженого тренера України Петра Шлюєва був сьомим. Втім, змагання на коронній для Богдана дистанції - 200 м - ще попереду  
Пяте місце в забігу на 2000 м з перешкодами посіла легкоатлетка Вікторія Калюжна. Ще цілий ряд представників «королеви спорту» успішно подолав кваліфікаційні бар’єри. Місця у фіналах вибороли Анна Красуцька (потрійний стрибок), Ірина Геращенко (стрибки у висоту), Катерина Климюк (400м).
Сподіваємось на приємні новини з Трабзону, з якими першими ви можете ознайомитись на офіційному Інтернет-сайті НОК України.

Немає коментарів: