пʼятницю, 19 лютого 2010 р.

Футзал

КПУ: є шанс здобути «бронзу»
У суботу, 20 лютого, в Палаці спорту «ЗАБ» відбудуться вирішальні матчі Х чемпіонату України серед вищих навчальних закладів ІІІ – ІV рівнів акредитації.
А напередодні відбулися півфінальні ігри. Команда Слов’янського державного педагогічного університету з рахунком 2:0 (0:0) перемогла студентів Харківської державної академії фізичної культури.
Непередбачуваний характер носила зустріч команд Запорізького Класичного приватного університету і столичного Національного університету харчових технологій. Рахунок у першому таймі відкрили кияни, та буквально дві хвилини по перерві Дмитро Коломієць встановив рівновагу. Протягом семи наступних хвилин запорізький голкіпер Павло Пічов пропустив ще два м’ячі, в тому числі й автогол Миколи Левченка  -- 1:3. Минуло ще три хвилини, і зусиллями Дмитра Харченка і Антона Якайтеса рахунок знову став нічийним. Під завісу зустрічі суперники обмінялися голами – 4:4, тож долю її вирішували пенальті. В цій «лотереї» більш поталанило майбутнім харчовикам. Антон Якайтес, що сподівався стати героєм зустрічі, став у ворота, але змушений був чотири рази капітулювати, на що запоріжці відповіли лише одним влучним ударом.
Отже, у вирішальному матчі за чемпіонське звання об 11:00 зустрінуться команди СДПУ і НУХТ, а годиною раніше студенти Класичного приватного університету і Харківської державної академії фізкультури розіграють «бронзу».
А на що ж розраховує решта запорізьких команд? Студенти Запорізької інженерної академії сперечатимуться зі збірною Дніпропетровської фінансової академії за сьоме – восьме місця, команди ЗНУ і ЗДМУ – за одинадцяте – дванадцяте. 

Немає коментарів: