суботу, 20 лютого 2010 р.

Футзал

До медалей залишалися… секунди
Драматично для команди Запорізького Класичного приватного університету  склався матч за третє місце в чемпіонаті України серед вищих навчальних закладів ІІІ – ІV рівнів акредитації, що фінішував у Палаці спорту ВАТ «ЗАБ».
Перший тайм протистояння запоріжців і студентів Харківської державної академії фізичної культури не віщував неприємностей команді Володимира Кочегарова: на 10-й хвилині зустрічі Антон Якайтес відкрив рахунок, очоливши з 8 голами список бомбардирів турніру. Та коли до фінальної сирени залишалося дев’ять секунд, харків’яни встановили рівновагу – 1:1. Таким чином, як і напередодні, долю зустрічі мали визначити післяматчеві пенальті. І знову команді КПУ не поталанило – 4:5 і четверте підсумкову місце.
«Сухою» нічиєю (0:0) завершилась і фінальна гра між збірними Слов’янського державного педагогічного університету і Національного університету харчових технологій із Києва. Пенальті краще пробили слов’янці -- 4:2, які й вибороли чемпіонські нагороди. Втім, переможеним нема чого засмучуватися. Своїм торішнім «срібним» виступом на чемпіонаті Європи серед студентів збірна Сумського державного університету підвищила квоту Україні до двох команд. Тож обидва фіналісти запорізького чемпіонату представлятимуть нашу державу на цьогорічній континентальній першості.
Безумовно, відвідувачів нашого сайту цікавить, як же завершили свої виступи команди інших запорізьких вузів. Збірна ЗДІА, обігравши з рахунком 3:0 студентів Дніпропетровської фінансової академії, посіла сьоме місце, а команди медичного і національного університетів – відповідно одинадцяте і дванадцяте місця.

Немає коментарів: