четвер, 16 жовтня 2008 р.

Легка атлетика

ШВИДКІ СЕКУНДИ СІЛЬСЬКИХ ШКОЛЯРІВ
Легкоатлетичним кросом розпочалися змагання 64-ї спартакіади школярів області.
Як розповів головний суддя спартакіади Петро Грабчильов, вісімнадцять команд сільських районів вийшли на старт у Молочанську, але ця обставина не допомогла господарям – школярам Токмаччини увійти до трійки призерів. Перемогу тут святкувала збірна Новомиколаївського району. Друге місце посіли юні пологівці, а третє розділили команди Мелітопольського та Гуляйпільського районів.
Десять команд міст області й районів Запоріжжя (за винятком Бердянська) змагалися у Центральному парку культури й відпочинку «Дубовий гай», що в обласному центрі. Першість вибороли школярі Комунарського району, які обійшли представників Ленінського району. А от одноосібного бронзового призера й тут не вдалося визначити, оскільки однакові показники мають команди Жовтневого і Хортицького районів.
В індивідуальному заліку найкращі результати показали учні обласного інтернату спортивного профілю Григорій Кривицький і Олена Маротчак. Перший захищав кольори рідного Куйбишевського району й подолав дистанцію 1000 м за 2 хвилини 41,21 секунди. Час Олени на 500-метровій дистанції (1 хвилина 23 секунди) став визначальним для перемоги команди Новомиколаївського району.

Немає коментарів: