суботу, 30 травня 2009 р.

«Козацькі розваги»

Чемпіонами не народжуються -- вони зростають у Чубарівці

Так свідчать спортивні досягнення учнівської молоді цього села, що розташоване у Пологівському районі.

Досить згадати, що в обласних фіналах Всеукраїнських Ігор чемпіонів команди Чубарівської загальн6оосвітньої школи вже перемагали двічі. Не відстають від своїх молодших земляків і учні місцевого професійного аграрного ліцею, який посідає помітне місце серед професійно-технічних навчальних закладів Запорізької області не тільки у справі підготовки фахівців для сільського господарства.

Наприкінці травня юні чубарівці стали переможцями традиційних спортивно-масових змагань «Козацькі розваги» серед учнів професійно-технічних навчальних закладів сільських районів регіону, що були організовані обласним управлінням з фізичного виховання та спорту МОН України. До програми змагань, що проходили в Гуляйполі, входили комплексна естафета «Як козаки за сіллю ходили», конкурс «Влучні стрільці», метання довбні, перетягування линви й стрибки у довжину. Успіхові хлопців із Пологівщини так зрадів директор ліцею Андрій Зеленцов, що пообіцяв їм придбати комплект спортивної форми.

І переможці, і другі та треті призери – збірні Гуляйпільського та Куйбишевського професійних аграрних ліцеїв – були удостоєні грамот Гуляйпільского козацького полку.

Немає коментарів: