четвер, 13 січня 2011 р.

Спартакіади

СОБІ – ЗАРЯД БАДЬОРОСТІ, УЧНЯМ -- ПРИКЛАД
Завершилася обласна спартакіада «Здоров’я» серед працівників ПТНЗ, яка має широку географію.

Цей захід обласне управління з фізичного виховання та спорту МОН України традиційно організовує під час зимових канікул. Нині до програми спартакіади входили змагання з чотирьох видів спорту - волейболу, настільного тенісу, шахів і шашок.
Найкраще до цих стартів підготувалися працівники Мелітопольського професійного ліцею. Світлана Дубовик виграла жіночий турнір з настільного тенісу, а її колега Василь Строкань переміг у змаганні шахістів. У жіночому шаховому турнірі звання переможниці виборола Зоя Закутіна (Запорізьке вище індустріально-політехнічне училище), а в суперечці чоловіків-тенісистів – викладач Дніпрорудненського професійного ліцею Валерій Гуменюк.
У змаганнях шашкістів найсильнішими були Костянтин Дерев’янко (Запорізький Правобережний професійний ліцей) і Оксана Бондаренко (Запорізьке ВПУ моди та стилю).
Та найбільші пристрасті розгорілися під час волейбольного турніру, в якому команди-учасниці виступали змішаними складами (чоловіки та жінки). У вирішальному матчі збірна Мелітопольського будівельного центру професійно-технічної освіти в умовах напруженого суперництва спромоглася взяти гору над викладачами Запорізького професійного ліцею. Цікаво, що у складах обох команд на ігровий майданчик виходили директори цих навчальних закладів Вячеслав Єременко та Ігор Линник. Тож не дивно, що й серед учнів найпопулярнішим видом спорту є волейбол.

Немає коментарів: