середу, 6 жовтня 2010 р.

Перспектива

«Діти – олімпійська надія України»
Всеукраїнські змагання з легкої атлетики та плавання під такою назвою відбулися в Українському дитячому центрі «Молода Гвардія», що розташований в Одесі. У цих стартах узяли участь збірні команди з 24 областей України (загальна кількість учасників – 430). 
У змаганнях з плавання спортивну честь нашої області захищали вихованці заслуженого тренера України Ігоря Бондаренка та Ольги Пономаренко (СДЮШОР «Спартак-КПУ»). Найбільший врожай особистих нагород зібрала Вікторія Шевченко, яка тричі фінішувала третьою – на дистанціях плавання брасом 50 і 100м, батерфляєм – 50 м. В активі Аліни Василенко – «срібло» на 50-мерівці брасом і «бронза» в плаванні вільним стилем на 100 м. Обидві дівчини разом із подругами по команді Тамілою Безбородовою та Євгенією Даниловою двічі піднімалися на найвищу сходинку п’єдесталу пошани, виборовши золоті комплекти нагород в естафетах – 4х50 м вільним стилем та комбінованій 4х50 м. У командному заліку запорізька команда увійшла до чільного квартету.
В легкоатлетичних стартах відзначилася вихованка тренера Володимира Ульянченка (СДЮШОР «Металург») Єлизавета Бабій. Донька відомих у минулому багатоборців Івана та Вікторії Бабій посіла друге місце у стрибках у довжину з місця – 2 м 24 см (через негоду змагання відбувалися в закритому приміщенні). Відзначимо, що у стрибках у довжину з розбігу Ліза має досить пристойний результат – 5 м 28 см – і характером пішла в матусю – чемпіонку останньої Спартакіади народів СРСР (1991 р.) з семиборства. 

Немає коментарів: