вівторок, 15 липня 2008 р.

Спартакіади

Інтервал між призерами – три очка
Леонід ТОЛКАЧОВ,
головний фахівець
Запорізького обласного управління фізичного виховання та спорту
Фінішувала обласна спартакіада вищих навчальних закладів І – ІІ рівнів акредитації, до програми якої входили 11 видів спорту.
У змаганнях взяли участь 14 коледжів області. Залік проводився за підсумками кращих результатів у шести видах спорту. Боротьба за першість була надзвичайно напруженою, тож доля призових місць вирішувалася під час двох останніх стартів – легкоатлетичного кросу і турніру з пауерліфтінгу.
Перше місце із загальною сумою 210 очок вибороли студенти Металургійного технікуму ЗДІА (директор – Володимир Самойлов, керівник фізвиховання – Сергій Крижко), яким не було рівних у турнірах з легкої атлетики, баскетболу (юнаки), настільного тенісу та в легкоатлетичному кросі. Аби випередити майбутніх металургів, лише трьох очок не вистачило команді Запорізького авіаційного коледжу. В її активі – перемоги в змаганнях з баскетболу (дівчата), шашок і плавання.
Третє місце з 204 очками посіли студенти Мелітопольського промислово-економічного коледжу, котрі виграли змагання з пауерліфтінгу, волейболу (юнаки) і шахів. До чільної шістки також увійшли три запорізькі навчальні заклади – будівельний і гідроенергетичний технікуми, а також електротехнічний коледж.
Прийняте рішення, що наступного року залік у спартакіаді вищих навчальних закладів І – ІІ рівнів акредитації вестиметься за кращими показниками у семи видах спорту.

Немає коментарів: