понеділок, 15 квітня 2013 р.

Запорізькі учні – серед лауреатів Всеукраїнської олімпіади


На базі Харківського обласного вищого училища фізичної культури і спорту вперше проведено Всеукраїнську учнівську олімпіаду з навчального предмету «Фізична культура», впровадження якої сприяє приверненню уваги учнів до занять фізичною культурою, зацікавленості дітей до самостійних занять фізичними вправами та веденню здорового способу життя.
Учасники олімпіади виконували тестові завдання з перевірки  теоретичних знань з фізичної культури, а також демонстрували практичні навички у футболі (юнаки), волейболі (дівчата), гандболі, баскетболі, гімнастиці, туризмі та легкій атлетиці. Найкращі результати були досягнуті в розділах «Теорія фізичного виховання» та «Долікарська допомога». Високий рівень теоретичних знань конкурсанти показали з туризму, баскетболу, основ олімпійських знань. Складними для учасників виявилися питання з таких розділів, як «Суддівство змагань з ігрових видів спорту», «Техніка легкоатлетичних вправ», «Історія олімпійського руху України».
Нам приємно повідомити, що до числа переможців олімпіади увійшов учень Запорізької гімназії № 50 Володимир Виходцев, а однією зі срібних призерок стала його землячка Ярослава Кірюхіна (багатопрофільний ліцей № 99).
Учасники олімпіади відвідали меморіальний комплекс Слави, Харківський міський дельфінарій «Немо». Усі учні одержали від оргкомітету олімпіади цінні подарунки, а на згадку про Харківщину – солодощі місцевого виробництва.


Немає коментарів: