вівторок, 15 травня 2012 р.

Веслування на байдарках і каное


Вагомий ужинок запорізьких школярів

  Багатий урожай нагород привезли юні веслярі нашої області зі змагань IV спартакіади школярів України, що проходили в Дніпропетровську.
Перш за все, відзначимо подвійний золотий успіх учня Запорізької спеціалізованої школи № 40 Владислава Шевченка, якого тренує Ю. Савельєва (СК «Металург»). Владислав здобув дві золоті медалі – на байдарці-одиночці на дистанції 200 м і на байдарці-четвірці (1000 м), де йому компанію склали Максим Бословяк, Ігор Іванов (обидва – ДЮСШ ЗАЕС) та Роман Макота з Оріхівського навчально-виховного комплексу № 2. Ще одну нагороду, бронзову, Шевченко виборов з Максимом Бословяком на байдарці-двійці (дистанція – 200 м). Максим Бословяк фінішував третім на байдарці-двійці (1000 м) з Романом Макотою, який до того ж став володарем срібної медалі на байдарці-одиночці (дистанція – 5000 м).
Порадували й каноїсти. Енергодарці Денис Давидов і Олексій Кашуба (ДЮСШ ЗАЕС) були поза конкуренцією на каное-двійці (дистанція – 1000 м), а Денис, крім того, посів третє місце на одиночці (1500 м). Бронзовою медалісткою у змаганні дівчат на каное-одиночці (дистанція – 3000 м) стала їхня землячка Людмила Бабак. Срібного комплекту нагород удостоєні запоріжці Олександр Шотін і Глеб Аврменко (СК «Локомотив») на каное-двійці (500 м). 

Немає коментарів: