понеділок, 6 вересня 2010 р.

На головну площу країни завітає Олімпійський урок

Цієї суботи центр Києва перетвориться на великий спортивний майданчик, адже саме тут за ініціативи Національного олімпійського комітету, Міністерства у справах сім’ї, молоді та спорту та Міністерства освіти й науки вже вшосте стартує акція Всеукраїнський олімпійський урок. 

З 12:00 до 15:00 на Майдані Незалежності та Хрещатику кожний зможе перевірити свої сили у різних видах спорту на спеціально облаштованих майданчиках, отримати майстер клас від видатних тренерів та спортсменів України і поспілкуватися з чемпіонами та призерами Олімпійських й Юнацьких Олімпійських ігор.
Окрім них до участі у заході традиційно залучаться перші особи держави та вітчизняна спортивна еліта, представники національних федерацій з олімпійських та неолімпійських видів спорту й фізкультурно-спортивних товариств, дитячо-юнацьких спортивних шкіл України.
Стартувавши 11 вересня в Києві, Олімпійський урок розпочне свою ходу регіонами, де завітає до загальноосвітніх шкіл та інших навчальних закладів. В рамках свята в тисячах міст нашої країни відбудеться цілий ряд конкурсів, вікторин, змагань, спортивно-масових заходів. Діточки у різних куточках України отримають можливість познайомитися з провідними спортсменами-олімпійцями, дізнатися про історію олімпійського руху, його ідеї та принципи, загартувати себе не лише фізично, а й інтелектуально.
Приєднуйтесь і ви до великого спортивного свята та творіть олімпійську історію!

НОК України 

Немає коментарів: