вівторок, 5 травня 2009 р.

Волейбол

Сильнішими були господарі
У Дніпрорудному відбувся фінальний турнір Аматорської студентської ліги серед команд юнаків вищих навчальних закладів І – ІІ ступенів.
Перемогу святкували господарі змагань – студенти місцевого індустріального технікуму, а на подальших місцях розташувалися команди двох запорізьких коледжів – авіаційного і гідроенергетичного.

Спартакіади
Чи готові майбутні воїни до оборони?
Таке запитання напрошується, якщо провести паралель між нормативами комплексу ГПО, що існував за радянських часів, і тих видів змагань з допризовної підготовки юнаків, які пройшли нещодавно за програмою 64-ї обласної спартакіади школярів.
Учасники останніх обмежилися підтягуванням на поперечині, метанням гранати та бігом на 100 метрів. Тож виходить, що вміння плавати і стріляти для майбутніх захисників Вітчизни необов’язкове? Мабуть, так вважають організатори цього заходу.
За підсумками триборства найкращі результати показали школярі Пологівського району Іван Свида, Дмитро Карпій та Григорій Неділько. До речі, збірна Пологівщини була поза конкуренцією в суперечці команд сільських допризовників, обійшовши представників Вільнянського і Чернігівського районів. У змаганні школярів міст області та районів Запоріжжя перемогу здобула команда Хортицького району, а друге і третє місця посіли відповідно збірні Ленінського та Комунарського районів.

Спортивна аеробіка
Ритми здоров’я й краси
Турнір за програмою обласної спартакіади серед вищих навчальних закладів І – ІІ рівнів акредитації відбувся в спорткомплексі Запорізького педагогічного коледжу.
Звання чемпіона спартакіади завоювала збірна Запорізького електротехнічного коледжу, яка випередила господарів змагань і команду коледжу радіоелектроніки з обласного центру.

Фестивалі
"НАЩАДКИ КОЗАЦЬКОЇ СЛАВИ"

Таку назву має Всеукраїнський фізкультурно-патріотичний фестиваль школярів, обласний фінал якого відбувся в Пологах.
Третій рік поспіль звання переможців вибороли учні Бердянської загальноосвітньої школи № 11. Друге і третє призові місця посіли команди Пологівської ЗОШ № 2 і Нововасилівського навчально-виховного комплексу (Приазовський район). Як це не дивно, школи обласного центру проігнорували участь у
цьому важливому заході.

Немає коментарів: