пʼятницю, 19 грудня 2008 р.

Інваспорт

«Разом ми сильніші, разом – веселіше!»
Таку назву мало фізкультурно-оздоровче свято, яке спільними зусиллями провели управління освіти і науки облдержадміністрації, обласне управління з фізичного виховання і спорту МОН України, управління у справах сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації, обласний центр інвалідного спорту «Інваспорт».
У святі, яке носило змагальний характер, узяли участь понад 90 вихованців спеціальних шкіл-інтернатів нашої області. Перш за все, відзначимо учнів Гуляйпільської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату (директор – С. Столяренко, вчитель фізкультури – С. Коваленко), які святкували перемоги у трьох номінаціях: Вікторія Гусакова і Олександр Лагута посіли перші місця у змаганнях з настільного тенісу, а баскетбольна юнацька команда цього навчального закладу – у турнірі зі стрітболу. Команда Кам’янської СШІ для дітей з вадами слуху (директор – Г. Панченко, вчитель фізкультури – К. Квас) показала кращий час у комбінованій естафеті, а у змаганнях зі стрітболу була другою. До числа призерів свята також увійшли учні запорізьких спеціальних шкіл-інтернатів № 2 і 9, Мелітопольської, Василівської та Новомиколаївської СШІ. Усі переможці та призери були нагороджені грамотами, медалями і подарунками, а їхні наставники – почесними грамотами облуправління фізичного виховання та спорту МОН України.
Слід зазначити, що велику допомогу в організації та проведенні фізкультурно-оздоровчого свята надали працівники Орджонікідзевського районного відділу освіту та Запорізького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти.

Немає коментарів: