четвер, 13 березня 2008 р.

Плавання

На водних доріжках – студенти
У Запоріжжі відбулися змагання з плавання в залік обласної спартакіади вузів ІІІ – ІV рівнів акредитації.
Перш за все, слід відзначити високий рівень результатів, чому сприяла участь у цих стартах переможців і призерів недавнього зимового чемпіонату України – кролістів Аліни Повстяної (ЗНТУ), Дмитра Митрофанова, брасистки Марини Головко і майстра плавання батерфляєм Максима Капітана (усі – ЗНУ). Усі вони двічі відзначилися у своїх номінаціях – на дистанціях 50 і 100 м. До числа переможців першості увійшли також спинисти Олександр Баранець і Ольга Майстро, батерфляїстка Катерина Рагушенко (усі – ЗНУ), брасист Сергій Мастюгін (ЗНТУ).
Обидві естафети – жіночу 4 х 50 м і чоловічу 4 х 100 вільним стилем – також виграли студенти Запорізького національного університету, що принесло їм 72 очки, яких вистачало для перемоги в загальнокомандному заліку – 397 очок. На другому місті – перша збірна Запорізького національного технічного університету (339), третє місце поділили друга команда ЗНТУ і збірна Класичного приватного університету – по 342 очки.
Змагання стали можливими завдяки сприянню ректорату КПУ, який надав у розпорядження плаваючого студентства свій чудовий басейн, а суддівство першості бездоганно провели тренери СДЮШОР з плавання «Спартак-КПУ».

Немає коментарів: